Juwelen

Maak kennis met de diamanten ready-to-wear juwelen van Messika

Bij 'Messika', het juwelenmerk van Valérie Messika, spelen diamanten de hoofdrol. Vanaf nu verkrijgbaar bij GASSAN Diamonds.
Reading time 1 minutes

Vind je diamanten mooi maar misschien een tikkeltje ouderwets? Het ready-to-wear juwelenlabel Messika, opgericht in 2005 door Valérie Messika, laat zien dat het mogelijk is om met diamanten coole, moderne juwelen te maken. Het is dan ook dankzij die stijlvolle creaties dat het label alom wordt gezien als pionier in de juwelenbranche voor de nieuwe generatie. Niet voor niets dat celebs zoals Beyoncé, Rihanna en - Messika's muze - Gigi Hadid regelmatig worden gesignaleerd met de prachtige pronkstukken van het label!

GASSAN is het eerste Nederlandse verkooppunt van Messika. Een perfecte combinatie, want bij zowel GASSAN als Messika draait het om vakmanschap en liefde voor diamanten.

"Een verkooppunt openen bij de GASSAN-familie was een logische keuze, aangezien we al generaties lang dezelfde passie voor diamanten delen." - Valérie Messika

Je vindt de prachtige Messika creaties in de GASSAN Dam Square-winkel in Amsterdam.

GASSAN Dam Square
Rokin 1-5, 1012 KK 
Amsterdam

Shop

32491_messika-collier-move-classique-or-blanc-diamant.jpg32493_messika-bague-mytwin-or-rose-diamant.jpg32492_messika-bague-romane-gm-pavee-or-rose-diamant-bis.jpg32510_messika-boucles-d'oreilles-mytwin-or-blanc-diamant.jpg32512_messika-bangle-classique-or-rose-diamant.jpg

Tags

juwelen
gassan

Lees ook

Aanbevolen voor jou