Juwelen

Karlie Kloss schittert in nieuwe Swarovski-campagne

Voor de nieuwste Swarovski armbandencollectie staat niemand minder dan Karlie Kloss voor de camera te schitteren. Het topmodel steelt de show in de nieuwe campagne Remix Your Style. Swarovski brengt de stijlen Rock Chic, Glamour, Timeless en Romantic als basislijnen, waarmee je naar hartenlust kunt combineren en afwisselen.
Reading time 1 minutes

Met Remix Your Style verandert Swarovski op innovatieve wijze het spectrum van sieraden. Door de exclusieve, onzichtbare magneetsluiting kun je alle sieraden op elkaar aansluiten en je eigen creaties maken. Word je de ene dag wild van een halscollier, verander je de andere dag het sieraad met gemak in een choker, of een enkele wikkelarmband. De tijd van alsmaar hetzelfde dragen wordt hierbij dan ook met plezier afgesloten!

Bekijk hier de hele video!

Door deze afwisseling stimuleert Swarovski om steeds opnieuw voor een nieuwe stijl te gaan en daarmee je persoonlijkheid en attitude aan te passen op iedere situatie. De veelzijdigheid van de armbandencollectie is niet alleen te zien aan het aanpasbare concept, maar ook aan de talloze symbolen in de lijn, zoals de beschermende Hamsa-hand, een klaver of het boze oog. En ook speelse emoji’s, verfijnde parels en klassieke kristalontwerpen maken deel uit van de lijn, waarbij Swarovski iedere vrouw stimuleert om opnieuw te creëren en haar individualiteit uit te stralen.

/

De Remix Your Style collectie is op zichzelf al een hoogtepunt in de Swarovski Herfst/Winter collectie 2017 en de keuze om topmodel Karlie Kloss het gezicht hiervoor te laten zijn komt daarom ook niet onverwacht. Het innovatieve, speelse en sierlijke komt als vanzelf samen en is geheel uniek te maken voor ieder moment, voor iedere vrouw.

Tags

karlie-kloss
swarovski

Lees ook

Aanbevolen voor jou