Juwelen

Getest: hoe stel je het perfecte juweel samen?

Diamanten? Rosé? Blauw? Mat? Eenvoudig of extravagant?
Reading time 2 minutes

Het perfecte Choices by DL-juweel samenstellen lijkt lastig, de keuze uit edelstenen, materialen en vormen is immers immens. Daarom namen wij de proef op de som en brachten een bezoek aan één van de Choices by DL-verkooppunten: de Gassan Boutique in de P.C. Hooftstraat, te Amsterdam. Hoe stel je nou dat perfecte juweel samen?

Wanneer je binnenstapt in deze luxieuze ambiance en wordt omringd door allerlei prachtigheden, zul je merken dat je aandacht snel wordt gegrepen door de "snoepjeswinkel" van Choices van DL; een kleur- en glintsterexplosie waar je niet omheen kunt.

Eenmaal plaatsgenomen aan de tafel en voorzien van een heerlijk drankje, valt alles op z'n plek. Deze setting geeft direct overzicht en laat je vele verschillende mogelijkheden zien.

Let's do this!

Elementen

Als een Choices by DL-juweel wordt gedragen - zeker bij de ringen - is het zo goed als onzichtbaar dat dit item uit losse onderdelen bestaat. Deze zijn allemaal te verwisselen en in verschillende stijlen verkrijgbaar waardoor je een juweel geheel naar wens kunt opstellen.

/

Mix & match

Combineer de onderdelen die je al hebt met nieuwe en blaas een frisse wind door je juwelenkist. Een zomerse touch van koraal of wat extra glam door middel van een diamanten frame, de verandering is zo gemaakt!

De Summer vibe van het koraal sprak ons erg aan en gecombineerd met de sierlijke Ajour ring base maakt dit de perfecte ring voor je boho beach look.

Of toch deze combinatie?

Na het scannen van de vitrines werden ook de slangenoorbellen en een aantal verwisselbare edelstenen naar voren gehaald. Het stylen gaat door: met of zonder diamant, wit of rosé, helder of troebel? Door het wisselen van de stenen en de vormen blijken verschillende verrassende combinaties te ontstaan.

Of je nu op zoek bent naar een geheel nieuwe favoriet of wil jij je huidige Choices by DL-juweel restylen, door te mixen en matchen met de elementen zul jij voor iedere gelegenheid, mood of outfit het perfecte juweel vinden.

Veel plezier!

 

Tags

choices-by-dl
getest

Lees ook

Aanbevolen voor jou