Juwelen

Het kroonjuweel van Hotel Des Indes

Goudsmid en edelsteenspecialist Marcel Vermeulen stelt in het luxueuze Hotel Des Indes al twee jaar zijn prachtige juwelen tentoon. Tijd om deze samenwerking te bezegelen. Dit doen zij met een zeer exclusieve Hotel Des Indes-ring.
Reading time 1 minutes

De inspiratiebron voor de Haagse juwelier & goudsmid Marcel Vermeulen? Daarvoor nemen we je mee terug naar 1931, toen verbleef de beroemde Russische ballerina Anna Pavlova in Hotel des Indes waar zij overleed. Anna was groot liefhebber van Art Deco sieraden, dit is het uitgangspunt voor het ontwerp van de ring. Daarnaast is ook het geweldige decor van Hotel des Indes meegenomen in het design. Zo is de karakteristieke trap van het hotel in de ring verwerkt en verwijzen de diamanten naar de bekende luifel van Hotel Des Indes

En die prachtige onverhitte royal blue saffier? Die is uniek en door Marcel gekocht in een mijn in Sri Lanka.

De Hotel des Indes-ring is gesmeed uit platina en 18kt geelgoud, bezet met een 1,33ct VVS E briljant en halfmaan geslepen diamanten én een gecertificeerde 6,06ct onverhitte Royal Blue Saffier uit Sri Lanka. Deze unieke ring kost €85.000 en er bestaat slechts één exemplaar. Een echte one of a kind! 

Meer weten over de ring? Stuur een mail naar info@marcelvermeulen.com voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

De Hotel Des Indes-ring. Vervaardigd door juwelier & goudsmid Marcel Vermeulen

Tags

juwelen
sieraden
ring
hotel-des-indes
marcel-vermeulen
hoteldesindes

Lees ook

Aanbevolen voor jou