Juwelen

De keuze is aan jou, veel liefs vanuit Baselworld!

Ontdek de nieuwe fashion forward collectie van één van onze lievelings juweliers, Choices by DL rechtstreeks vanuit Baselworld.
Reading time 2 minutes

Luxeuze horloges, indrukwekkend vakmanschap, glinsterende diamanten, toonaangevende merken; Baselworld kan best overweldigend zijn.

Wij vonden rust bij één van onze favoriete juweliers uit Amsterdam: Choices by DL. Hier kregen wij een kijkje in de chique schatkist-stand waar de nieuwste collectie werd getoond.

Oprichter en ontwerpster Debora Huisman-Leeser heeft als telg van een diamant-familie de liefde voor diamanten en juwelen in haar bloed zitten. 8 Jaar geleden lanceerde ze haar eigen label Choices by DL vanuit de filosofie dat vrouwen hun eigen stijl moeten kunnen bepalen. Het idee is dat je als klant ook een beetje 'ontwerper' bent, door zelf te kiezen op welke manier je de edelstenen combineert, naar gelang je persoonlijke smaak. 

Foto: Sven Geboers - INK

'Mix and match any way you like'

Het motto van het merk is 'mix and match any way you like!'  - dat blijkt wel uit het brede scala aan gekleurde edelstenen en diamanten die ons tegemoet glinsteren bij de stand. Wij voelen ons als een kind in een snoepwinkel, maar dan voor volwassenen met een goede en dure smaak. Choices by DL ​​laat het volledig aan jou over; voel je je vrouwelijk of juist stoer? Edgy of ingetogen? Met deze collectie kun je gemakkelijk jouw juwelen aanpassen aan je mood door de edelstenen en stijlen te combineren en te wisselen. Jij kiest jouw look, dat is waar het om draait. 

Naast iconische klassiekers die opnieuw zijn geinterpreteerd vind je dit seizoen ook een aantal fashion forward juwelen zoals de sexy-stoere designs met slangenmotief (onze favoriet!), een 'ear-jacket' oorbel waarbij de edelstenen achter het oor hangen, en een prachtige choker. Ook leuk, de nieuwe stijl armbanden die perfect zijn voor een elegante arm party. En wat dacht je van de lange multi-stone ketting? Een echt statement piece! 

Bovenaan onze wishlistde Hippy Chic diamanten slangenoorbellen. De slang is het symbool van transformatie en dat is precies waar Choices by DL voor staat. Maar even eerlijk...: hebben we echt een andere reden nodig dan het feit dat 'diamonds are a girls best friend'?

Een greep uit onze favorieten voor het nieuwe seizoen: 

Tags

juwelen
choices-by-dl
basel-world

Lees ook

Aanbevolen voor jou