Juwelen

Backstage bij de shoot van Choices by DL met Yfke Sturm

Honderden gekleurde edelstenen en diamanten glinsteren ons uitnodigend toe als we een blik werpen op de ‘schatten’ die uitgestald zijn op een tafel in de studio. Direct weten we: het wordt een topdag!
Reading time 2 minutes

We zijn op bezoek bij het hoofdkantoor van Gassan Diamonds wanneer de campagneshoot voor de nieuwe collectie van Choices by DL plaatsvindt. 

Voor het vijfde jaar achtereen is Yfke Sturm het gezicht van de campagne en speciaal voor deze shoot is het Nederlandse topmodel ingevlogen vanuit Londen, haar huidige woonplaats.

Ontwerper en eigenaar van Choices by DL, Debora Huisman-Leeser, vertelt dat de samenwerking met Yfke op een hele natuurlijke manier tot stand is gekomen; ‘Yfke was al fan van het merk. Toen zij een item uit de collectie kocht realiseerde ik me dat zij het ideale gezicht van Choices by DL is; Yfke is classy en cool tegelijkertijd en dat sluit perfect aan bij Choices by DL.’

Het moodboard dat in de studio hangt wordt gesierd door iconische beauties zoals Kate Moss, en dat is geen toeval: het Britse supermodel is namelijk een belangrijke inspiratiebron voor de beeldvorming van de Choice’s girl; vrij, creatief, stijlvol, stoer en elegant – iemand die haar eigen beslissingen maakt.

/

En dat is precies waar het merk voor staat: de vrijheid om oneindige keuzes en combinaties te maken met de uiteenlopende juwelen en mix & match-opties die de collecties bieden. Zo is de nieuwe collectie verdeeld in twee verschillende lijnen: ‘natural and innocent’ en ‘strong and fearless’. Een contrast dat de diversiteit van het merk symboliseert en dat tegelijkertijd uitnodigt om deze twee uitersten met elkaar te laten clashen.   

/

Dankzij de rustige en chique styling – denk aan losse soepelvallende kleding en lichte stoffen zoals zijde -  zijn het de juwelen die in het oog springen. In combinatie met de glamourous make-up ontstaat een geraffineerd high-gloss beeld. Missie geslaagd! En de favoriete items van Debora zelf? Dat is het slangenontwerp met groene steen. Wij kicken op onze beurt op de nieuwe ear-jacket oorbellen aan de oren van de ontwerpster zelf...

Benieuwd wat voor moois je precies in het Choices by DL-assortiment zult gaan vinden? De brochure ligt binnenkort in de winkels!

Tags

backstage
gassan
choices-by-dl
yfke-sturm

Lees ook

Aanbevolen voor jou