Juwelen

Applaus voor de nieuwe collectie van Cartier

Je hebt lanceringen en je hebt lanceringen. In de Franse hoofdstad is het deze week Cartier die de dienst uitmaakt, want de launch van hun nieuwste collectie werd groots gevierd.
Reading time 1 minutes

De gloednieuwe ontwerpen die onder de naam Clash de Cartier zijn uitgebracht, verbinden verleden en toekomst. Elementen uit de rijke historie van het juwelenhuis werden letterlijk gecombineerd met een modern design en levert begerenswaardige items op. De oorbellen, armbanden en colliers in roségoud zijn klassiek en edgy tegelijkertijd. Precies lieve mensen, vandaar dat voor de naam Clash de Cartier is gekozen. 

Die dualiteit vormde ook de rode draad tijdens het lanceringsfeest in Parijs, waar zowel oude rocker Billy Idol als de jonge rebelse Francaise Christine and the Queens een optreden gaven. Met een gastenlijst waar je u tegen zegt (we noemen een Monica Bellucci, Tilda Swinton, Sofia Coppola, Jake Gyllenhaal, Rami Malek en campagnegezicht Kaya Scodelario), werd er gefeest tot in de late uurtjes. Naast dit feest voor the happy few is er tot komend weekend een waanzinnige tijdelijke pop-up store aan de Parijs Place Vendôme. Op steenworp afstand van de Cartier store aldaar. Hint: zeker even een kijkje gaan nemen. 

Clash de Cartier collectie ligt nu in de Cartier-boetieks wereldwijd. 

 

Tekst: Tanne Gielen

www.cartier.com

Tags

juwelen
collectie
cartier
feest

Lees ook

Aanbevolen voor jou