Juwelen

Achter de schermen: Lady Gaga voor Tiffany & Co.

We namen een kijkje achter de schermen bij Lady Gaga's Tiffany & Co. shoot waar zij vertelde over haar visie op New York, juwelen en vrouwenemancipatie.
Reading time 2 minutes

Met een creatieve geest als Grace Coddington en een iconische ster als Lady Gaga, kon het niet anders dan dat de campagne voor de Tiffany City HardWear collectie een stijvol kunstwerk zou worden.  

Tijdens Super Bowl maakte de Tiffany City HardWear collectie haar debuut en hebben de juwelen al menig hart (inclusief die van ons) betoverd. Tiffany & Co biedt ons een kijkje achter de schermen bij de shoot. 

Tiffany & Co. - Achter de schermen met Lady Gaga
"Het is een misvatting dat een man of je minnaar juwelen moet kopen."

Over de samenwerking zegt Lady Gaga: "Het was spannend om samen iets anders te doen en ik hou van het eindresultaat. We hebben iets gecreëerd dat klassiek was, maar nog steeds een beetje een randje heeft."

De Tiffany City HardWear collectie is ontworpen voor de moderne en rebelse kant van de hedendaagse vrouw.

De collectie weerspiegelt de creatieve en onafhankelijke geest van New York. De krachtige inzet van Lady Gaga voor gelijkheid en vrijheid, maakt haar het perfecte gezicht voor de juwelenlijn. 

"Het is een misvatting dat een man of je minnaar juwelen moet kopen. Ik denk dat een vrouw zelf sieraden kan kopen en deze met waardigheid kan dragen, omdat je het hebt verdient." - aldus Gaga

De Tiffany City HardWear collectie shop je via ww.tiffany.com

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou