Juwelen

Margaret Zhang haalt haar inner Black Swan naar boven voor Swarovski

Aan de kant Natalie Portman, favoriet in de modewereld, Margaret Zhang gaat voor de kroon met haar beste zwanenmeer impersonatie voor de nieuwe Swarovski Swan collectie.
Reading time 1 minutes

Swarovski brengt in samenwerking met de geliefde Australische blogger, stijlicoon en all round creative Margaret Zhang de Swan collectie tot leven. De inspiratie van een zwarte zwaan toont een nieuw soort rebelse en edgy kant van het klassieke juwelenmerk. 

Het zwaan symbool is al lang het perfecte icoon voor Swarovski. Maar met de nieuwe insteek krijgt het naast schoonheid en elegantie ook een moderne en meer fashion forward kant.

Zhang laat voor deze collectie haar ballet kunsten zien met haar strenge displine en balans. Maar toch is haar signiture cool nooit ver weg.

Zo combineert ze kristal parels en rosé goud met kristallen in zwarte en zachte blush tinten. Deze worden geheel in het ballet thema vastgelegd naast de spitzen, pleisters en niet te vergeten prachtige jurken die eigenlijk veel te chic zijn voor de ruwe balletstudio. 

/

Shop

5193949.jpg5288108.jpg5296473.jpg5289351.jpg5366320.jpg

Tags

swarovski
margaret-zhang

Lees ook

Aanbevolen voor jou