Juwelen

6x favoriete juwelen

Editor's pick! Welk juweel is het investeren waard?
Reading time 2 minutes
BLOEMENWEELDE

De ‘bloemblaadjes’ van deze Rose Intense-ring uit Chanels 1.5-collectie zijn uitermate zorgvuldig geschikt. Precies zoals de natuur het voor ogen had, maar dan van roségoud met diamanten en een roze saffi er.

www.chanel.com

KEUZE TE OVER

Deze Twin Bracelet van Choices by DL is er, naast deze van roségoud, ook in wit- en geelgoud. Voor de steentjes op de armband zijn maar liefst twintig variaties mogelijk.

www.choicesbydl.nl

NATUURPRACHT

Daniela Villegas’ fascinatie voor de natuur zie je terug in deze fraaie oorbellen in de vorm van kleine achttienkaraats gouden inktvisjes met robijnen ogen. Verder zijn de juwelen versierd met parels, cabochongeslepen jaspis en ovale roze saffi eren.

www.danielavillegas.com

TRIOMFTOCHT

Boucheron’s Nature Triomphante-collectie bestaat uit drie hoofdstukken. Deze Fleur Eternelle-ring uit het hoofdstuk Alchimiste is gemaakt van titanium en roségoud en versierd met paarse en oranje saffi eren, waaronder een 4.16-karaats Padparadscha-saffier.

www.boucheron.com

BRILJANT

Deze lunette van Rolex’ achttienkaraats witgouden Oyster Perpetual Day-Date 36 bevat maar liefst 52 briljantgeslepen diamantjes. Ook de wijzerplaat van roze opaal is een ware eyecatcher.

www.gassan.com

ZORGELOOS CHIC

Vrije geesten, zorgeloos reizen en een speelse en kleurrijke bohemiensfeer staan centraal in Gucci’s nieuwste sieradencollectie. En als iemand daarvoor geschikt is, is het Gucci’s huisvriendin Florence Welch.

www.gucci.com

Tags

chanel
gucci
juwelen
sieraden
gassan
choices-by-dl
boucheron
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou