Hommes

Yes: de tweede collectie van Justin Timberlake en Levi's

Goed nieuws voor denim-, muziek én Justin Timberlake-liefhebbers, want JT heeft samen met Levi’s een tweede collectie gelanceerd.
Reading time 2 minutes

Memphis is onlosmakelijk verbonden met muziek. Denk maar aan legendes Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, B.B. King, Johnny Cash, Otis Redding, Muddy Waters, Isaac Hayes en natuurlijk mister Timberlake himself. Deze stad, ook wel 'Bluff City' genoemd, heeft een enorme impact gehad op de muziek van de 20e eeuw. Op inwoner Justin Timberlake heeft de stad ook een enorme invloed gehad qua muziek en stijl. En dat zien we terug in de Spring 2019 Fresh Leaves capsulecollectie, zijn tweede met Levi’s.

In de op Memphis geïnspireerde Fresh Leaves-collectie vind je Levi’s klassiekers met een twist. Ook krijg je middels de kledingstukken een mini-tour door Memphis zelf. Sommige items in de collectie hebben een directe verwijzing naar de stad. Zo is vind je een bladerenprint, (geïnspireerd op Justin's favoriete boom), grafische T-shirts die refereren aan de Zippin Pippin rollercoaster in het oude East End Park, de Skateland rolschaatspiste, de University of Memphis Tigers Basketball en een twist op Levi's klassieke Trucker Jacket die een eerbetoon brengt aan enkele van JT’s muziekidolen.

Verder zit de collectie vol met nostalgische knipogen naar hoe Memphis was in Justin’s jeugd. Erg cool is het om te zien dat nostalgie en klassieke Levi-items gecombineerd worden met moderne stijlen, silhouetten en looks. Uiteraard in Timberlake’s kenmerkende mix van hiphop, rock en streetwear. De Levi's x Justin Timberlake Spring 2019 Fresh Leaves capsule-collectie is verkrijgbaar vanaf 11 april in alle Levi's stores en online. Check hieronder nog even wat toffe stukken, geshowd door JT, uit zijn collectie.

www.levi.com

/

Tags

collab
hommes
collectie
denim
levis
justin-timberlake

Lees ook

Aanbevolen voor jou