Hommes

Wordt dit de nieuwste Netflix-knaller?

Netflix blijft ons voorzien van coole producties. Een film waar wij reikhalzend naar uitkijken is ‘The Highwaymen’. Met twee oude, welbekende, rotten in het vak…
Reading time 1 minutes

Films en series over het beruchte boevenduo Bonnie Parker en Clyde Barrow, daar zijn er al tal van gemaakt. Meest bekend is natuurlijk de onovertroffen film uit 1967 met Warren Beatty en Faye Dunaway in de hoofdrollen. Vanaf 29 maart zal ‘The Highwaymen’ te zien zijn op Netflix.

Weliswaar gaat deze film wederom over de klopjacht op het rovende stel, echter, ditmaal zien we het verhaal vanuit het oogpunt van de twee legendarische rechercheurs die hen ten val wisten te brengen. Deze rollen worden gespeeld door Kevin Costner en Woody Harrelson, twee voormalige Texas Rangers. Zij, Frank en Maney, schieten de FBI te hulp, die ondanks al hun nieuwste forensische technologieën, de twee bandieten maar niet te pakken kunnen krijgen. De film is gebaseerd op het bizarre, maar waargebeurde verhaal van de twee heren. De trailer belooft in ieder geval veel goeds.

 

‘The Highwaymen’ is vanaf 29 maart te zien op Netflix. Check hieronder de trailer

THE HIGHWAYMEN

Tags

film
netflix

Lees ook

Aanbevolen voor jou