Hommes

Wie is het idool van George Clooney?

Ieder kind heeft wel een held. Een soort afgod waar tegen je onvoorwaardelijk opkijkt. En als we zeggen iedereen, dan bedoelen we echt iedereen. Ook the legend himself: Mr. George Clooney.
Reading time 1 minutes

En voor Clooney, ambassadeur van Omega Speedmaster, had het horlogemerk een hele speciale verrassing in petto. De Omega Speedmaster MoonWatch, het eerste horloge op de maan, viert dit jaar namelijk het 60-jarige bestaan en daarvoor bleven ze in ruimtesferen: George mocht de dag doorbrengen met zijn grote held en favoriete astronaut Buzz Aldrin.

Buzz (87) is een van de beroemdste mannen in de ruimtevaart geschiedenis. Hij liep op de maan en markeerde de verovering van de ruimte. Niet voor niets dus dat hij een held is voor velen, waaronder Clooney.

En ondanks dat dit een dream come true was voor George wist hij zijn rust te bewaren en praten de twee samen over ruimtemissies, de maan, mooie horloges en gewichtloosheid alsof ze al jaren bevriend zijn en kijken samen de film over Buzz adembenemende ruimtereis. Bekijk de video hieronder! 

 

www.omegawatches.com

Tags

horloge
omega
speedmaster
george-clooney
buzz-aldrin

Lees ook

Aanbevolen voor jou