Hommes

Waan je Cary Grant met deze brillen

Net zo stylish voor de dag komen als Cary Grant? Dat kan. Oliver Peoples komt namelijk met een collectie brillen die de naam draagt van de legendarische acteur.
Reading time 1 minutes
'NORTH BY NORTHWEST' and all related characters and elements © & TM Turner Entertainment Co. (s19)

Een van de meest spannende, stylish en coole films ooit is Alfred Hitchcocks ‘North by Northwest’. Daar kunnen we kort over zijn. De hoofdrol van Roger Thornhill wordt vertolkt door Cary Grant, die door zijn elegante en coole voorkomen alom wordt gezien als de ultieme stijlvolle gentleman. En eruitzien als Cary is nu een stukje makkelijker geworden.

Het is voor het eerst dat de erven van Cary Grant zijn naam verbinden aan een merk. En Oliver Peoples is de gelukkige. De collectie is gebaseerd op de stijl van Grant – van kleur tot vorm en materiaal – en de bril die hij in de film uit 1959 draagt. Er zijn zowel zonnebrillen als gewone monturen, stuk voor stuk verkrijgbaar in zes kleuren. Eén model is uitgevoerd in een exclusieve Grant Tortoise kleur, zie hierboven. Op het puntje van het frame is een discreet CG-monogram geplaatst en het hoesje heeft dezelfde kleur als het pak van de acteur in de film. Hieronder vind je meer voorbeelden van zowel de normale als de zonnebrillen. Wij kunnen maar één ding zeggen: hebben!

Meer informatie: www.oliverpeoples.com

 

/

Tags

brillen
zonnebrillen
oliver-peoples
cary-grant

Lees ook

Aanbevolen voor jou