Hommes

Surfen in jeans? Ja hoor, dat kan.

Gek op surfen én op denim? Dan is dit boardshort wat voor jou.
Reading time 1 minutes

Een denim boardshort: dat klinkt niet heel logisch en bestond zodoende dus ook niet. Maar ooit was O’Neill de eerste die met het wetsuit kwam, dus houden ze daar wel van een innoverende uitdaging. Samen met denim professional ISKO hebben zijn nu het allereerste Denim Boardshort gepresenteerd. Het is een vooruitstrevende samenwerking die het erfgoed van O’Neill samenbrengt met de expertise van ISKO.

De Denim Boardshort is gemaakt van sneldrogend, lichtgewicht, 4-way stretch en gepatenteerd ISKO Blue Skin denim stof. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is de short niet zo zwaar. Hij is zelfs 50% lichter dan een traditionele jeans. Door een speciale O’Neill Hyperdry behandeling is hij waterafstotend.

De short blijft zacht en ademend, zowel in als uit het water en beschikt over zakken aan de zijkant en achterkant en heeft opvallende opvallende gele stiksels. De denim boardshort is onderdeel van de Hybrid-collectie, een nieuw swimwear-concept die de kloof tussen land en zee kleiner maakt. Je hoeft niet meer te kiezen tussen beach- of streetwear. Lekker naar het strand, surfen, even laten opdrogen en op naar je volgende uitje. De Denim Boardshort is verkrijgbaar in de twee kleuren ‘medium used black’ en ‘medium used blue’ en kost €99,99.

www.oneill.nl

O'Neill X ISKO Denim Launch

Tags

denim

Lees ook

Aanbevolen voor jou