Hommes

Stijlvolle horloge van eigen bodem? Yes please!

Een van onze favoriete horlogemerken is Renard. Mocht je dit label niet kennen, dikke foei, want het is een Nederlands merk en dan heb je natuurlijk een streepje voor. De nieuwste modellen kunnen we van harte aanbevelen en combineren heden en verleden.
Reading time 1 minutes

Natuurlijk willen we allemaal wel met een Patek Philippe, Rolex, Panerai of TAG Heuer om de pols rondlopen, maar weinig mensen kunnen het zich veroorloven om met die merken hele collecties aan te leggen. Dat betekent uiteraard niet dat jij er shabby bij moet lopen met een kermishorloge. En dat weten ze bij Renard – het Franse woord voor vos – maar al te goed.

Dit Amsterdamse horlogemerk creëert moderne en sophisticated horloges die zeer betaalbaar zijn en bij elke outfit passen. Zo vind je in de volledige collectie modellen met rosé, geelgouden, zilveren en stalen kasten. Doordat er zowel witte, blauwe als zwarte wijzerplaten zijn alsook bruine, zwarte en stalen armbanden, zijn er vele combinaties mogelijk. Zie ook de gallery helemaal onderaan.

Met de Elite Milanese-collectie eert het merk de klassieke uurwerken uit de jaren ’60 en ’70. Uiteraard gecombineerd met elegante en moderne looks. Het design kun je best minimalistisch noemen en ziet er top uit. Voor deze nieuwe modellen is gekozen voor een Milanese band, geweven staal dus, en de kasten zijn er in de klassieke kleurstellingen goud en zilver. De Elite Milanese-serie is leverbaar in een uniseks 35.5 mm uitvoering en een vrouwelijke 25.5 mm versie die respectievelijk €159 en €139 kosten. Loop je voor een mooi bedrag rond met een horloge van eigen bodem. Top toch?

www.renardwatches.com

/

Tags

amsterdam
watches

Lees ook

Aanbevolen voor jou