Hommes

Willem Dafoe en Gabriel Kane op de cover van L'OFFICIEL HOMMES NL

Het gloednieuwe L'OFFICIEL HOMMES NL issue ligt weer in de winkel. En het is niemand minder dan Hollywoodster Willem Dafoe en creative kid Gabriel Kane die de cover sieren.
Reading time 2 minutes

Over de coversterren:

Op de cover van de nieuwste editie van L'OFFICIEL HOMMES NL prijkt het markante gezicht van acteur Willem Dafoe. Met meer dan honderd films op zijn naam is Dafoe één van de grootste acteurs van het moment. Als een kameleon kruipt hij telkens weer in de meest uiteenlopende rollen en is hij te zien in een enorme verscheidenheid aan films, zoals At Eternity's Gate (die as we speak te zien is in de bioscoop en waarin hij de rol van Van Gogh speelt), maar ook Mississippi Burning, Plattoon, Wild at Heart, American Psycho en The Grand Budapest Hotel. We spraken hem over zijn meest iconische rollen, hoe te dealen met kritiek en op basis van welke criteria hij zijn films uitkiest. Naast de charismatische Willem, heeft ook multi-talent Gabriel Kane een plek veroverd op de cover. Met zijn muzikale tunes, knappe gelaat en onberispelijke gevoel voor het witte doek is hij een van de snelst opkomende jonge talenten du moment

Willem Dafoe in Dior Homme en Cartier

Gabriel Kane in Ermenegildo Zegna Couture

En dat is nog niet alles...

De nieuwe L'OFFICIEL HOMMES NL is een ode aan creativiteit. Zo staan muzieklegendes zoals Led Zeppelin in de schijnwerpers, maar worden ook jonge talenten zoals danser Daniel Robert Silva, acteur Bilal Wahib en de jonge topchef Alex Haupt uitgelicht. Lees ook het uitgebreide overzicht van alle toekomstige exposities of verdiep je in nieuwe designhoogstandjes voor in huis. Verder staat het (meer dan 300 pagina's dikke) nummer vol met de fraaiste horloges en geuren du moment en ontdek je de meest adembenemende reisbestemmingen. 

L'OFFICIEL HOMMES NL ligt vanaf 26 maart 2019 in de winkels voor €5,95

Credits Willem Dafoe:

Op de cover: Willem Dafoe in Dior Homme + horloge van Cartier
Fotografie: Nagi Sakai
Creative Direction: Nicolette Goldsmann
Styling: Mark Holmes
Grooming: Amy Komorowski (Art Department)
Productie: Spencer Salley (DeFacto Inc.)
Assistenten fotografie: Carl Chisolm, Matthew Perino
Digital technician: Esteban Aladro

 

Credits Gabriel Kane:

Fotografie: Nagi Sakai
Styling: Mark Holmes
Creative Direction: Nicolette Goldsmann & Tanne Gielen
Grooming: Amy Komorowski (Art Department) 
Productie: Spencer Salley (DeFacto Inc.)
Assistenten fotografie: Carl Chisolm, Matthew Perino
Digital technician: Esteban Aladro

Tags

hommes
covermodel
hommes-nl
covershoot
hommestowatch

Lees ook

Aanbevolen voor jou