Hommes

Shop onze favoriete hoeden van het moment

Oke, de echte basics als een jeans met de perfecte fit of een schoen die als gegoten zit zijn key voor een Pitti Uomo-waardige look. Maar probeer anders eens een hoed?
Reading time 1 minutes

You can leave your hat on! Iedereen herinnert zich wel de vintage Vivienne Westwood-hoed die Pharrel Williams introduceerde in 2009 maar die pas op de Grammy's in 2014 de credits kreeg die het verdiende. En niet alleen Pharrel is trendsetter als het op torenhoge exemplaren showen aankomt. De Italiaanse Giotto Calendoli, vriend van It-girl Patricia Manfield, is gek op hoeden.

Samen met Patricia vult Giotto de website The Atelier met muziek, cult en mode gerelateerde content en die liefde voor mode maakte Giotto sinds kort hoedenontwerper. Zijn items uit de hoedencollectie Grandpa is het ultieme mannenaccessoire in de streetstyleparade tijdens de modeweken. Een roadtrip door Marokko resulteerde in zijn eerste campagne voor het merk waarbij mannen op straat in Marrakech werden gestyled door Giotto zelf. Deze 'models for one day' showen de Bedouin en BlackHash-hoeden die handgemaakt worden geproduceerd in Italië.  

Shop naast Grandpa's exemplaren hier onze favoriete hoeden:

Shop

Gucci.pngHopper.pngScala.pngTommy Bahama.pngThe Kooples.png

Tekst: Jilke Juliens

Tags

fashion
ss17
grandpa
theatelier
hat
giottocalendoli
lofficielhommesnl

Lees ook

Aanbevolen voor jou