Hommes

Heel vet: PUMA x Daily Paper

PUMA gaat een collab aan met het Amsterdamse streetwear merk Daily Paper. En wat voor een? Een hele vette that is.
Reading time 1 minutes
/

Dat de boys van Daily Paper even succesvol zijn op de dansvloer, als dat ze kunnen ontwerpen is gisteravond gebleken. Het Amsterdamse mode- en streetwear label Daily Paper lanceerde namelijk de samenwerking met het wereldwijde sportmerk PUMA in de A'DAM Toren. Met een gastenlijst die barstte van jong geweld in de mode, art- en muziekwereld, werd de toon meteen gezet. De langverwachte L/Z 2017-collectie die bestaat uit apparel en footwear werd tentoongesteld en uitgebreid gevierd tot in de vroege uren. 

Een eigentijdse stijl met opvallende prints en subtiele designdetails. De grootste en meest duidelijke inspiratiebron voor de collectie is de cricket-spelende Masaï-stam uit Oost-Afrika. Hard to believe? Dacht ik ook, maar Google gerust even.

Elk kledingstuk uit de lijn werd voorzien van een rubberen PUMA x Daily Paper collab logo en in een wereld waarbij collabs als champignons uit de grond schieten, is deze one to watch.

De PUMA x Daily Paper-collectie is vanaf nu verkrijgbaar via PUMA.com, de Daily Paper store en geselecteerde retailers wereldwijd.

Tags

amsterdam
puma
daily-paper
urban
african
heritage

Lees ook

Aanbevolen voor jou