Hommes

Presley, Lennon, Dacre én Joey op de cover van L'OFFICIEL HOMMES NL

Vanaf 8 maart in de winkel: de vijftiende editie van L'OFFICIEL HOMMES NL met vier spraakmakende en internationale coverhelden. Exclusief voor deze uitgave werden modellen Presley Gerber en Lennon Gallagher, acteur Dacre Montgomery en rapper Joey Bada$$ geportretteerd.
Reading time 2 minutes

OVER DE COVERSTERREN

Na hun doorbraak ligt nu die glansrijke carrière voor het oprapen. Zo zijn Presley Gerber (zoon van Cindy Crawford) en Lennon Gallagher (zoon van Liam Gallagher) graag geziene modellen op de runways van grote modehuizen. De Australische acteur Dacre Montgomery brak definitief door met zijn rol in het tweede seizoen van Stranger Things en rapper Joey Bada$$ rept over de sociaal-politieke misstanden en neemt daarbij geen blad voor de mond.

 

VERDER IN DIT NUMMER

Daarnaast dit nummer inspirerende verhalen en interviews, met onder anderen de man achter Vivienne Westwood, Andreas Kronthaler, de wereldberoemde fotograaf Miles Aldridge, Oscargenomineerde acteur Armie Hammer over Call Me by Your Name, Johnny Depp en David Beckham. Daarnaast een indringend essay van de hand van Gianni Versace. Verder: interviews met Sander Lak van modelabel Sies Marjan en interieurontwerpers Muller Van Severen over hun vakgebied. Plus: unieke en ontroerende beelden van de allereerste fotoshoot met Prince.

 

L’OFFICIEL HOMMES NL LIGT VANAF 8 MAART 2018 IN DE WINKELS EN IS VERKRIJGBAAR VOOR €5,95.

Lees ook

Aanbevolen voor jou