Hommes

Piano-black is the new black

Pikzwart design. Dat kan eigenlijk niet mis. En zeker als het van Bang & Olufsen komt, zit het wel snor.
Reading time 2 minutes

De Deense designrakkers hebben een speciale Limited Edition op de markt gebracht van hun iconische BeoSound 1: een speciaal piano-zwart ontwerp met een speciale finish. HEBBEN!

Voor degenen die de BeoSound 1 niet kennen: het is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een aluminium kast die speciaal is ontworpen om in 360-graden een perfect geluid te geven. De BeoSound 1 Piano Black is gepolijst, geanodiseerd en vervolgens nog wat meer gepolijst. Het is dus niet alleen maar enkel een speaker, maar een waar geometrische designsieraad voor in je huis.

‘Eenvoud is alles,’ zegt Torsten Valeur, de man achter het ontwerp van de BeoSound 1 en BeoSound 2. ‘We droomden ervan om een object te creëren dat op een muziekinstrument lijkt. Een product waarvan ieder onderdeel uitstraalt waarvoor het product bedoeld is, namelijk het verspreiden van mooie muziek.’ Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en werkt eventueel ook op batterijen. Met behulp van de Multiroom-technologie kun je al je Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

De Beosound 1 is ook voorzien van Acoustic Lens Technology: intuïtieve sensortechnologie en een ingebouwde streaming integratie. Bang & Olufsens Senior Concept Lead, Kresten Bjørn Krab-Bjerre, zegt: ‘Zwart is de kleur van zowel mode als design, juist door het tijdloze karakter en het dramatische effect. Zwart staat bekend om de veelzijdigheid en compatibiliteit en daarom is gekozen voor piano-zwart. We zijn erg gefascineerd door de kleur en presenteren jullie deze Limited Edition met trots.’ En dat snappen we maar al te goed.

www.bang-olufsen.com

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou