Hommes

Ons covermodel Lennon Gallagher rockt nieuwe campagne

Kijk hem shinen, die Lennon. Fotograaf David Sims legde ons huidige L'Officiel Hommes NL covermodel vast voor Saint Laurent's nieuw campagne.
Reading time 58 seconds
/

Dankzij de wonderlijke rebranding-magie van Hedi Slimane gaan Saint Laurent en rock-‘n-roll tegenwoordig hand in hand. Want als iets werkt, dan blijf je daarbij. Dat is precies wat zijn opvolger Anthony Vaccarello heeft gedacht sinds hij het stokje van Hedi overnam in 2016 en dan met name in de campagnebeelden en -video’s van het huis. In april was Kaia Gerber het gezicht voor de herfst 2018-campagne en in de mannencampagne schittert L’Officiel Hommes NL’s huidige covermodel Lennon Gallagher. Inderdaad de zoon van Oasis-frontman Liam Gallagher.

De campagne werd in zwart/wit geschoten door David Sims. Gallagher is de perfecte muze voor Saint Laurent en poseert op de klanken van "Venus in furs" van The Velvet Underground. Zijn opvallende features (Gallagher-wenkbrauwen anyone?) gecombineerd met zijn DGAF-houding, zijn perfect. Alles aan deze plaatjes klopt, zoals je hieronder zelf kunt zien.

LENNON

Tags

saint-laurent

Lees ook

Aanbevolen voor jou