Hommes

Omega's verjaardagscadeau aan James Bond

De Bondfilm ‘On Her Majesty’s Secret Service’ uit 1969 viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Reden genoeg voor Omega om de film te eren met een eigen horloge.
Reading time 2 minutes

In deze zesde Bondfilm nam de, toentertijd relatief onbekende Australiër George Lazenby, de 007-rol over van Sean Connery. Hij liet toen gelijk al weten dat het zijn enige Bondfilm zou worden. Ondanks dat er een beetje lacherig werd gedaan over Lazenby, zette hij een goede Bond neer en ‘On Her Majesty’s Secret Service’ is zeker geen slap tussendoortje of opwarmertje voordat Sean Connery weer even terugkwam  voor ‘Diamonds Are Forever’.

Om de vijftigjarige verjaardag van deze Bondfilm te vieren brengt Omega een Seamaster Diver 300M uit. Het horloge is voorzien van 007-details en een paar bijzondere verrassingen. Het horloge heeft een edelstalen kast van 42 mm en is verkrijgbaar in een beperkte oplage van 7.007 stuks. De zwarte keramische wijzerplaat is afgewerkt met zwart PVD en heeft een spiraalgeborsteld design in de vorm van een loop van een pistool en een 9 mm kogelpunt in het midden. Op de zijkant van de kast  laat een 18K geelgouden plaatje het unieke Limited Edition-nummer zien.

18K Geelgoud vind je ook terug op de wijzers en indexmarkeringen inclusief de 12-uursmarkering welke is geïnspireerd op het wapen van de familie Bond. Op de 7e dag van elke maand wordt het nummer 7 in het datumvenster weergegeven in hetzelfde lettertype als dat van het 007-logo. Er staat ook een verborgen ‘50’ op de markering ter hoogte van de 10, die in het donker oplicht.  Hieronder vind je nog een paar foto's van het horloge. Kortom: een bijzonder type vol verrassingen. Net als Mr. Bond. James Bond.

Voor meer informatie www.007.com en www.omegawatches.com

/

Tags

james-bond
omega
on-her-majestys-service
seamaster-diver-300m

Lees ook

Aanbevolen voor jou