Hommes

Mannen, draag dit gezichtsmasker!

Of het gebruiken van een verzorgend gezichtsmasker alleen voorbehouden is aan vrouwen? Nee hoor. Jij hebt zeker de topfilm American Psycho niet gezien? Maar goed nieuws, want Starskin heeft een masker speciaal voor mannen op de markt gebracht: Leading Man.
Reading time 1 minutes

In de bovengenoemde film, een van de allerbeste films ooit (waarvan akte!), is te zien hoe hoofdpersoon Patrick Bateman zijn hele grooming-ritueel uitlegt. Het beeld waarin hij met het ijsmasker rondloopt is, gezien zijn gruwelijke karakter, ijzingwekkend eng te noemen. Maar Patrick weet wel wat goed is. Want daarna pelt hij het facial mask af. Wilde je voorheen als man een masker gebruiken dan kon je natuurlijk die van je vrouw/vriendin/moeder lenen. Maar de mannenhuid is uiteraard anders dan de vrouwenhuid.

Niet alleen hebben wij mannen (vanzelfsprekend) gezichtsbeharing, ook is onze huid dikker en produceren wij meer collageen en talg. Het masker van Starskin is watervrij en daarom krachtiger. Het is een concentraat van hydraterende kokosnoot, verzachtende tijm en ontstekingsremmende vlinderstruik om de droge en vermoeide huid te verfrissen en de vochtbalans te herstellen. Ideaal voor na het sporten of scheren. Ook goed om te weten: Starskin-producten zijn vrij van parabenen, ftalaten, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen en het merk is PETA-gecertificeerd: er wordt niet op dieren getest. Dus: be like Patrick, maar dan zonder dat moorden aub!

Leading Man (€9,99 voor 40g) is vanaf november 2018 verkrijgbaar bij alle Douglas filialen en www.Douglas.nl.

Tags

starskin

Lees ook

Aanbevolen voor jou