Hommes

Limited edition Senz° stormparaplu voor nieuwe abonnees

Neem een jaarabonnement op de L'OFFICIEL HOMMES NL, en krijg deze indrukwekkende stormparaplu (t.w.v. €54,90) cadeau.
Reading time 2 minutes
Foto Merel Klomp

In 2006 ontwikkelde een student van de Technische Universiteit Delft de Senz° stormparaplu, het slimme antwoord op gammele, omklappende paraplu’s en bijhorende ergernissen. Het resultaat is een knap staaltje Dutch design. Goed om je dagelijkse regen- en paraplufrustratie in toom te houden maar daarnaast ook goed voor het milieu dankzij de lange levensduur.

Hoeveel storm kan hij aan?
Ter stormtest heeft het Senz° team in verschillende windtunnels gestaan, ritten op de motor gemaakt en zijn ze zelfs uit het vliegtuig gesprongen. En wat blijkt? Dankzij de aerodynamische vorm is de paraplu stormproof tot wel 100 km/h! Genoeg garantie dus dat deze plu de Nederlandse windsttoten op de fiets wel kan trotseren. 

En nu is er mooi nieuws voor liefhebbers van het praktische designvoorwerp. Wij mogen bij een jaarabonnement op L'OFFICIEL HOMMES NL een limited edition Senz° paraplu (t.w.v. €54,90) cadeau doen! Vul onderstaand formulier in en de dagen waarop je natgeregend thuiskwam zullen in het verleden liggen. 

Lees meer over Senz° op www.senz.com

Neem een jaarabonnement en ontvang 2x L'OFFICIEL HOMMES NL + SENZ° paraplu (t.w.v. €54,90) nu samen voor slechts €34,45.

 

 

Tags

Lees ook

Aanbevolen voor jou