Hommes

Kylian Mbappé is Hublot's nieuwe ambassadeur

De een is een voetballegende en de jongste wereldkampioen ooit. De ander is de jongste doelpuntenmaker ooit in een WK-finale. We hebben het over Pelé en Kylian Mbappé. De Fransman is Hublot’s nieuwste ambassadeur.
Reading time 1 minutes

De Braziliaanse legende Pelé is al sinds 2013 aan het Zwitserse horlogehuis verbonden. Maar sinds gisteren heeft het horlogehuis nog een voetballer aan haar 'sterren-team' toegevoegd: Kylian Mbappé. Waar de een zijn carrière al een tijd  heeft beëindigd, is de ander eigenlijk pas net begonnen. Wat hen verenigt is talent, respect en liefde voor voetbal. Mbappé is trouwens niet alleen maar een talent, hij is behalve een buitengewone sporter ook bijzonder vrijgevig: alle premies en bonussen die hij won tijdens het laatste WK voetbal doneerde hij aan de goede doelen die hij ondersteunt.

Een bijzondere ontmoeting dus, tussen de Braziliaanse voetballegende en het jonge Franse voetbalgenie, waarbij Pelé de Hublot Classic Fusion Chronograph Pelé aan Mbappé cadeau gaf en de Fransman aan Pelé op zijn beurt een Hublot Big Bang Unico overhandigde, zie hiernaast. 

www.hublot.com

 

/

Lees ook

Aanbevolen voor jou