Hommes

Joyeux anniversaire: Lacoste viert 85-jarig bestaan

Achtenhalf decennia Lacoste! Dat vraagt om een cadeau. Maar in plaats van cadeaus krijgen, hebben de Fransen iets moois voor ons in petto.
Reading time 1 minutes

Ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum brengt Lacoste namelijk een eerbetoon aan zijn oprichter René Lacoste en de eigen geschiedenis door een speciale capsulecollectie te lanceren met opnieuw uitgebrachte poloshirts en karakteristieke artikelen: acht uniseks polo's, drie jurkjes, één paar schoenen en drie tassen. De stukken zijn, los van het iconische krokodillen-logo natuurlijk, gelijk te herkennen aan de mix van sportiviteit en fashion.

Elk stuk refereert aan een bepaald decennium. Van de polo's uit de jaren 30, het door René Lacoste in 1933 ontworpen L.12.12 poloshirt tot aan de nieuwere, rechte poloshirt, dat een minimalistische zwarte of donkerblauwe zigzaglijn op eigentijdse wijze combineert met de onopvallende geometrie van een witte vierkant piqué knit uit 2000. Kortom: voor ieder wat wils. Hoe cool is het om een retro-Lacoste-stuk te kunnen rocken? Très vintage... Merci Lacoste!

De jubileumcollectie is vanaf mei 2018 verkrijgbaar in alle Lacoste-winkels en op lacoste.nl.

 

Tags

lacoste
85-jaar
capsulecollectie

Lees ook

Aanbevolen voor jou