Hommes

José Mourinho bouwt zijn eigen auto

Talloze prijzen pakken, Koning Arrogantie zijn, onnavolgbare uitspraken doen en zijn eigen auto bouwen... Is er ook iets wat José Mourinho niet kan?
Reading time 1 minutes

Om er zeker van te zijn dat zijn nieuwe – en tevens 100.000e gefabriceerde Jaguar F-PACE – helemaal perfect van de band rolde, hielp Mourinho een handje mee. De manager van voetbalclub Manchester United bracht onlangs een verrassingsbezoek aan de Jaguar Land Rover-fabriek in Solihull. The Special One zei hierover:

‘It was an amazing experience to see all the technology and hard work that goes into developing such a beautiful car. Jaguar is a brand that I have been involved with for many years. Back in 2014, I was the first UK customer to receive the F-Type Coupe and now to become the 100,000th Jaguar F-PACE customer is something that is very special.’

Dat de F-PACE een schot in de roos is van de Engelsen werd wel bewezen toen het model werd uitgeroepen tot World Car of the Year en inmiddels is het ook de snelst verkopende Jaguar ooit. De vanafprijs in Nederland is € 57.100. 

Wil je weten of Mourinho in de fabriek ook zo tekeer gaat en theater maakt zoals hij langs het veld doet? Check hieronder dan de korte film van zijn bezoek.

Jaguar | José Mourinho 100,000th F-PACE Customer Jaguar

Tags

jaguar
fpace

Lees ook

Aanbevolen voor jou