Hommes

Italy's finest, de handgemaakte schoenen van Giorgio 1958

Handgemaakt en 100% Italiaans - de schoenen van Giorgio 1958 zijn 'splendido'. Een mini-interview met oprichter Giorgio Cugnigni
Reading time 1 minutes

Er was eens een fabriekje in Italië dat meer dan een halve eeuw geleden startte met het vervaardigen van klassieke, elegante schoenen, met behulp van ambachtelijke, tijdrovende technieken. Al gauw groeit Giorgio 1958 uit tot een bloeiend atelier en reikt het succes verder dan eigen land; ook in Nederland en België slaan de hoogwaardige schoenen die Italiaanse stijl combineren met elegantie, traditie, innovatie en comfort aan!

Mini-interview met Giorgio 1958 oprichter Giorgio Cugnigni:

 

Wat is het stijl-geheim van de Italiaanse man?

Kies en draag kleding en schoenen alsof ze speciaal voor jou zijn gemaakt. Zoek naar originaliteit zonder ooit stijl en elegantie uit het oog te verliezen. Beschouw ieder item dat je draagt als een onderdeel van jouw persoonlijkheid, of het nou gaat om een T-shirt of een paar schoenen. Het doel is om verschillende elementen te combineren zodat uiteindelijk de perfecte outfit ontstaat!

Hoe ga je te werk bij het creëren van de perfecte schoen?

Wij focussen op het maken van unieke en stijlvolle designs. Om hierin te slagen doen we onderzoek naar perfecte details, selecteren we zorgvuldig de beste materialen, kijken we naar passende tinten en kleuren en bestuderen we nieuwe ontwerpen en vormen... In mijn optiek is dat de pure essentie van stijl en de echte betekenis van Made in Italy.

 

Shop

cdn-1.debijenkorf-1.jpgcdn-1.debijenkorf-2.jpgcdn-1.debijenkorf-3.jpgcdn-1.debijenkorf-4.jpgcdn-1.debijenkorf-5.jpgcdn-1.debijenkorf-6.jpgcdn-1.debijenkorf kopie.jpgcdn-1.debijenkorf-7.jpgcdn-1.debijenkorf-8.jpgcdn-1.debijenkorf-9.jpgcdn-1.debijenkorf.jpg

Tags

schoenen
interview
l-officiel-hommes
giorgio-1958
giorgio-cugnigni

Lees ook

Aanbevolen voor jou