Hommes

Hublot eert Ajax' superseizoen

Na alle successen van vorig seizoen is Ajax wereldwijd nog steeds hot. De Zwitsers van Hublot zijn fan en eren de Amsterdammers zodoende (weer) met een eigen horloge.
Reading time 1 minutes

Bij Hublot houden ze van voetbal. Niet voor niets brachten zij eerder al speciale modellen uit voor clubs als Chelsea, Juventus en ook al eens een Ajax-model. Ook werden er onder andere speciale horloges voor Pelé en Kylian Mbappé vervaardigd. Het Zwitserse horlogehuis is ook al een tijdje official timekeeper van Ajax. Het afgelopen seizoen was zeer succesvol voor de Amsterdammers en met hun wervelende spel betoverden zij voetbalfans overal ter wereld. Zodoende een mooie aanleiding voor Hublot om een nieuwe Ajax-horloge op de markt te brengen, de Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam Special Edition.

Van dit model zijn er maar 14 gemaakt, dit is uiteraard een verwijzing naar Johan Cruijf. Bovenaan de wijzerplaat prijkt niet de gebruikelijke 12 maar 34, een verwijzing naar het 34e kampioenschap dat de Amsterdammers binnensleepten en dit was ook het rugnummer van Abdelhak Nouri. De kast meet 45 mm en is gemaakt van gepolijst zwart keramiek en daarin huist het automatische HUB1143-kaliber. De zwarte alligatorleren band heeft stoere rode stiksels en op de opengewerkte achterkant prijkt het Ajax-logo. De Classic Fusion Chronograph Ajax Amsterdam Special Edition is exclusief te koop in de Hublot Boutique op de Amsterdamse P.C. Hooftstraat 142 en wordt hieronder getoond door Ajax-aanvoerder Dusan Tadic.

Meer informatie: www.hublot.com 

Tags

hommes
horloge
watch
watches
horloges
ajax
2019
hublot

Lees ook

Aanbevolen voor jou