Hommes

Homme we want to be: Steve McQueen

Welke man wil nu niet zo cool als Steve McQueen zijn? Met de Spring/Summer 2018-collectie van Barbour International kan het.
Reading time 1 minutes

Barbour International staat al sinds de oprichting bekend als expert als het aankomt op het maken van motorkleding. Daarom is het niet zo gek dat de spring/summer 2018-collectie, voor zowel heren als dames, geïnspireerd is op bikerlooks uit de archieven van het Engelse merk. De succesvolle Barbour International Steve McQueen Collection heeft zelfs een make-over gekregen.

Van 'The King of Cool' Steve McQueen is bekend dat hij een ietwat roekeloze rokkenjager was met een voorliefde voor snelheid, motoren en pk's. In films als 'Bullitt', 'The Great Escape' en 'Le Mans' scheurt hij rond in diverse auto's en motoren. Maar voor zijn Hollywood-carrière echter, diende hij drie jaar in het Amerikaanse Korps Mariniers. De nieuwe Barbour International Steve McQueen Collection haalt inspiratie uit dit deel van McQueen's leven en dat zie je terug in militaire accenten met die typische gewaxte Barbour elementen, kleuren als marineblauwe, olijfgroen, zand en rood, wit en blauw. Maar ook T-shirts met Steve erop alsook trucker caps en truien met zijn naam vind je terug in de collectie. Beetje coolness nodig dit voorjaar? Dan weet je wat jou te doen staat.

www.barbour.com

/

Tags

fashion
ss18
barbour
steve-mcqueen

Lees ook

Aanbevolen voor jou