Hommes

High performance op grote hoogte

Met de Moncler Grenoble High Performance-collectie doet het Italiaanse merk een gooi naar een van de grootste uitdagingen in de mannenmode: meer stijl aan extreme sports toevoegen.
Reading time 2 minutes

Iouri Podladtchikov en Kevin Rolland: wie de dertig al is gepasseerd, maar nog nooit boven de tweeduizend meter is geklommen, zegt deze namen waarschijnlijk niks. Maar voor een hele generatie verticale thrillseekers, zowel amateurs als profs, zijn deze twee heren ware helden. Je kunt spreken van de Messi en Cristiano Ronaldo van het extreme skiing.

Eerstgenoemde, 29 jaar, van origine Rus, wonend in het Zwiterse Davos, is een snowboarder, gespecialiseerd in de halfpipe en Big Air. De tweede, 28, is een Franse freestyle- en acrobatisch skiër, gespecialiseerd in de halfpipe. Hun kunstige capriolen en fysieke prestaties maken veel los bij hun fans. Kijk maar eens naar hun socialemediakanalen: meer dan 42 duizend volgers op Instagram voor Iouri en 35 duizend voor Kevin. Dankzij hun schat aan schitterende foto’s hebben meerdere merken hen in het vizier.

 

Het Italiaanse merk Moncler sloeg toe en heeft beide heren officieel partner en testers gemaakt van de nieuwe Moncler Grenoble High Performance-collectie, voor zowel competitieve activiteiten als tijdens de training.

De Moncler Grenoble-collectie is sinds de lancering synoniem aan een scherpe eigen stijl en is leading in trends, gecombineerd met een hoge kwaliteit. Logisch dus dat je de kleding in elk zichzelf respecterend wintersportoord tegenkomt, helemaal na de introductie van de de nieuwe High Performance-stukken.

De twee ambassadeurs passen qua techniek en stijl perfect bij het imago van het merk dat sinds 1952 hun doudounes - de met dons gevoerde ski-jacks - produceert.

 

Extreme sporters blijven uitdagen is op zichzelf een uitdaging. Maar dat is wel wat Moncler wil en kan, namelijk door hoogwaardige en functionele kledingstukken te maken die bestand zijn tegen extreme klimatologische omstandigheden zonder esthetiek en comfort uit het oog te verliezen en door deze fraaie collecties op de catwalk in New York te tonen. Dat is Moncler.

Dankzij de lancering van de High Performance-lijn en de twee nieuwe ambassadeurs is Moncler een stijlvolle hoogvlieger en een absolute winner als het om extreme sporten gaat.

Shop

41764574tk_13_f.jpg41674267hm_13_f.jpg41767207bn_13_f.jpg41763114br_13_f.jpg41752621kd_13_f.jpg41753203mb_13_f.jpg41763111bn_13_f.jpg41757309hp_13_f.jpg

Tekst: Anne Gaffié.

www.moncler.com

Tags

wintersport
moncler
moncler-grenoble
lofficielhommesnl
extreme-sports
ski

Lees ook

Aanbevolen voor jou