Hommes

Op de koffie bij Ryan Reynolds

Hij speelt in talloze blockbusters, is getrouwd met Blake Lively en werd onlangs het gezicht van Piaget. Op de koffie bij Ryan Reynolds.
Reading time 2 minutes

Ryan Reynolds is 40 jaar oud/jong -'t is maar net hoe je het bekijkt- en heeft zijn leven prima op een rijtje; hij is wereldwijd bekend om zijn rollen in romantische komedies (The Proposal), actiefilms (X-Men Origins: Wolverine en Green Lantern) en zijn superheldenvertolking in Deadpool. Maar niet alleen on screen rijgt de Canadese acteur de successen aaneen, ook privé gaat het Reynolds voor de wind. Zo is hij al jaren keurig getrouwd met actrice en modeicoon Blake Lively en vormt het knappe stel samen met hun twee kleine kinderen, James en Ines, een perfect gezinnetje. Niet zo vreemd dat deze mr. Perfect sinds kort is benoemd tot wereldwijde ambassadeur van het Zwitserse merk Piaget.

Je bent uitgeroepen tot 'meest stijlvolle man' van de wereld. Hoe omschrijf je jouw stijl? 

Ik houd van vintage kleding en ook van een mooi black-tie kostuum voor belangrijke evenementen zoals de Academy Awards en de Golden Globes. Nooit gedacht dat ik ooit 'meest stijlvolle man' zou worden (lacht). Qua kledingkeuze is er voor een man maar weinig ruimte om uit te pakken op een black tie event, juist daarom probeer ik toch altijd voor een kleuraccent te zorgen. 

Hoe zou je je koffer inpakken voor een korte trip naar Brazilië?

Zwemshorts van Orlebar Brown en een mooi pak voor als ik 's avonds ga dineren met mijn vrouw. Ik heb de hele wereld rondgereisd, en hoewel ik weet dat Brazilië een van de leukste plekken op Aarde is, ben ik er nog nooit geweest.

Je bent ambassadeur van een merk dat bijna 150 jaar oud is. Houd jij van tradities?

Ik ben een echte familieman. Zo ben ik ook heel erg gehecht aan een aantal voorwerpen die ooit van mijn grootvader waren, zoals zijn helm en zijn horloge. Het is mooi om te zien hoe echte elegantie tijdloos is. Ik streef ernaar om zulke waarden te verankeren in mijn routine. 

Tags

piaget
ryan-reynolds

Lees ook

Aanbevolen voor jou