Hommes

Djokovic is een krokodil. Raar verhaal? Nee hoor.

Nee, wij geloven niet in sprookjes over prinsen die veranderen in kikkers - of andersom – en al evenmin in tennissers die krokodillen worden. Maar Djoko is een ander verhaal.
Reading time 1 minutes

Eerder brachten we je al het boeiende relaas van René Lacoste, alias ‘Le Crocodile’, die in 1933 sportswear-label Lacoste oprichtte. Zijn bijnaam dankte de tennisser aan zijn vasthoudendheid op de baan; hij stond er namelijk om bekend dat hij zich ‘vastbeet’ in zijn tegenstanders. Hij was het bovendien die bedacht dat het maar eens afgelopen moest zijn met die onhandige lange mouwenshirts op de tennisbaan. Daadkrachtig als altijd introduceerde hij vervolgens de LACOSTE L.12.12 Polo shirt – een revolutionair model, want met korte mouwen en gemaakt van bijzonder fijn piqué-katoen! In een mum van tijd groeide deze polo uit tot een icoon.

Sinds dit jaar is toptennisser Novak Djokovic de nieuwe Lacoste ambassadeur. Deze nieuwe ‘Crocodile’ heeft zijn staat van dienst op het centre-court natuurlijk al lang en breed bewezen, maar ook buiten de tennisbaan is ‘Djoko’ een perfecte match; zijn relaxte elegantie en gevoel voor stijl sluiten naadloos aan bij het DNA van het Franse label.

Wat ons betreft een ‘love game!

Shop

1.jpg2.jpg4.jpg5.jpg6.jpg3.jpg7.jpg

Tags

lacoste
rene-lacoste
djokovic

Lees ook

Aanbevolen voor jou