Hommes

Dit is hét boek voor alle Land Rover liefhebbers. En jij kunt 'm winnen!

Volgend jaar viert Land Rover zijn 70ste verjaardag. En dat feest gaat nu al van start. Het merk blikt terug op 69 jaar Land Rover Series en Defender-geschiedenis en bundelt dit in een bijzonder boek.
Reading time 1 minutes

In 1948 werd een legende geboren: de Land Rover Series en Defender. Deze 4x4 met zijn iconische en krachtige uitstraling heeft een indrukwekkende geschiedenis vol reddingsoperaties en gevaarlijke expedities op zijn naam staan. Tijd om dit vast te leggen, namelijk met het boek Icon. 

Icon maakt een tijdreis door de avontuurlijke geschiedenis van deze onverwoestbare wagen. Het meer dan 200 pagina's tellende boek staat daarnaast vol met nog nooit eerder vertoonde foto's uit de Land Rover archieven en interviews met de mensen achter het merk. Aangezien de Series en Defender erg populair zijn onder beroemdheden, zijn ook de verhalen van Bear Grylls, modelegende Ralph Lauren en meer in het boek opgenomen.

/

Het ultieme boek over Land over Series en Defender is vanaf nu te koop, maar goed nieuws: wij mogen een exemplaar weggeven. Vul onderstaand formulier in om kans te maken op Icon t.w.v. £ 60,-

Tags

winactie
land-rover

Lees ook

Aanbevolen voor jou