Hommes

De coolste eindejaars-collab

Grafische cartoonprints en fraai design komen samen in een arty-cool collectie.
Reading time 1 minutes

BOSS x Jeremyville.

 

Moderne Kunst is een van de pijlers van modehuis BOSS. Zo reikt het label jaarlijks in samenwerking met het Guggenheim musem de HUGO BOSS Prize uit en presenteert het met enige regelmaat unieke collab-collecties met toonaangevende guest-artists. In deze laatste categorie valt ook de jaarlijks terugkerende eindejaars limited-edition collectie om zowel Holiday Season te vieren als het Chinese New Year in te luiden. Echter, deze keer leek de creatie ervan aanvankelijk een uitdaging; want waar Chinese New Year vorig jaar nog in het teken van de hond stond, is 2019 ‘The Year of the Pig’. Maar… hoe maak je van een varken een elegant mode-symbool?
 

Grafisch werk door Jeremyville

Welnu, laat dat maar aan architect turned kunstenaar Jeremyville over. Deze Australiër, bekend om zijn cartoon-stijl illustraties, bedacht een fictieve metropolis in kerstsferen, bewoond door kleurrijke figuurtjes, waaronder het varken. Zijn kleurrijke en grafische prints prijken op de T-shirts, jacks, tassen, sneakers, en shirts – soms in grappig monogram-patroon – en vormen een cool contrast met het ‘sleek’ en ‘smart’ design-DNA van BOSS.

Impressie:

/

Shop

029_BOSS_Jeremyville_Holiday.jpgHUGO.jpeg025_BOSS_Jeremyville_Holiday.jpgHHUGO.jpeg033_BOSS_Jeremyville_Holiday.jpg043_BOSS_Jeremyville_Holiday.jpg
026_BOSS_Jeremyville_Holiday.jpg

Tags

collab
collectie
boss
collaboration

Lees ook

Aanbevolen voor jou