Hommes

Bourbon voor onder de boom

Geen idee wat je moet vragen voor kerst? Wat dacht je van een hele speciale fles Bulleit Bourbon?
Reading time 1 minutes

Deze editie is namelijk niet zomaar 'een fles', maar de Bulleit Bourbon Tattoo Edition. De fles is voorzien van een speciaal design. De tattoo op het glas is gemaakt door beroemde tattoo-artiest Jess Mascetti, wiens ontwerp rechtstreeks is afgedrukt op de fles. 

Over het ontwerp van de fles zegt Jess: "Ik wilde de nadruk leggen op de delen van mijn stad waar ik het meest van houd, in al haar spectaculaire schoonheid en overweldigende geruis, waar Moeder Natuur samenkomt met de mens. Waar de grootste successen in de kunst- en architectuurwereld ruimtes delen met de bewoners van de stad. Waar paardenbloemen zich een weg banen door het beton, en duiven zich nestelen bovenop standbeelden en monumenten. Moeder Natuur weigert te stoppen, ongeacht hoe vaak we over haar heen plaveien.”

Bovendien wordt de fles getransformeerd in een verzamelbaar stuk moderne kunst. Elke fles heeft namelijk een tag met een scanbare QR-code die je toegang biedt tot een interactieve Augmented Reality-ervaring. Zodoende komt het ontwerp van Jess tot leven.

Los van een goede fles bourbon is het natuurlijk wel extra leuk om deze bijzondere fles te geven (of te krijgen!) tijdens de feestdagen. En als 'ie dan op is, zet je hem gewoon neer als kunstobject. Een beperkte oplage van de Bulleit Bourbon Tattoo Edition-fles is verkrijgbaar bij geselecteerde drankenspeciaalzaken in Nederland.

Meer informatie: www.bulleit.com

Lees ook

Aanbevolen voor jou