Hommes

Nu in de winkel: de nieuwe L'OFFICIEL HOMMES NL

Oh, oh, oh, wat is ie mooi, wat is ie dik en wat zijn wij trots: vanaf vandaag ligt de nieuwste editie van L'OFFICIEL HOMMES NL in de winkels.
Reading time 2 minutes
/

Met 400+ pagina's en Hollywood acteurs Boyd Holbrook en Jared Leto op de covers is de nieuwe voorjaar/zomereditie van L'OFFICIEL HOMMES NL een fraai en indrukwekkend koffietafelmagazine geworden. Wat je kunt verwachten? Tal van verhelderende achtergrondverhalen, verrassende interviews, bijzondere reportages en fraaie shoots op het gebied van Art, Design & Culture, Mode, Horloges, Wheels, Sport, Maintenance en Reizen.

Alvast een kleine greep uit het aanbod:

 

 

Narcos-acteur Boyd Holbrook: 'Ik rook liever iedere dag weed dan dat ik iedere dag dronken ben'
4 Coole 'Hommes to Watch', geportretteerd en met interviews
Met Banksy is niets onmogelijk; in L'OFFICIEL HOMMES NL lees je een fascinerend verhaal over het mysterie Banksy.
De flamboyante DJ Josh Quinton is de verpersoonlijking van Mr. Disco: 'Ik heb mijn haar sinds een jaar of tien op deze lengte. Er gaat geen dag voorbij waarop niet minstens één iemand vraagt of het echt is of me ene nogal onbeleefd compliment geeft.'
/
Prijswinnend acteur, veelverkopend singer-songwriter, en veel gevraagd model. Voor L'OFFICIEL HOMMES liet de man van vele gezichten enigszins zijn verdediging zakken.
Zanger Jake Bugg weigert zich aan te passen aan de dictatuur van de muziekindustrie. 'Het publiek wordt gehersenspoeld. Ik kook van woede als ik die 'liedjes' hoor. Kom op zeg, dat is toch geen muziek?!'
/
Als de 26-jarige Syrische danser Ahmad Joudeh het heeft over dansen of sterven dan meent hij dat. In een oorlog waarin iedereen vecht met iedereen voert hij zijn eigen battle: de strijd om danser te mogen zijn. In L'OFFCIEL HOMMES NL lees je zijn bloedstollende levensverhaal.
/

...En dan is dit nog maar het topje van de ijsberg want in deze editie van L'OFFICIEL HOMMES NL lees je bovendien over Jean Paul Gaultier, Eddie Redmayne, Muhammed Ali en Marlon Brando, to name just a few. Daarnaast presenteren we je een aantal cutting edge modereportages, stoere designparels, fraaie wheels, de nieuwste horloges, een up-to-date Art Agenda en inspirerende reisverhalen. 

Vanaf vandaag ligt L'OFFICIEL HOMMES NL in de winkel!

Tags

cover
l-officiel-hommes-nl
boyd-holbrook
jared-leto

Lees ook

Aanbevolen voor jou