Hommes

5 x de leukste mannenshows uit Milaan!

De mannenmodeweek in Milaan is in volle gang. Wij hebben de mooiste shows voor je op een rij gezet!
Reading time 2 minutes
Moncler Gamme Bleu L/Z 2018

Ontwerper Thom Brown denkt niet in seizoenen en presenteerde voor Moncler Gamme Bleue een opvallend winterse zomercollectie, bestaande uit gewatteerde jassen, plastic overcoats, stylish trenchcoats, comfi vesten en tailored colberts, gedragen boven casual shorts en robuuste chunky laarzen. Het kleurenpalet was fris met grijs- en witinten, afgewisseld met rode en blauwe accenten.

 

 

/

Modehuis Canali brengt deze zomer een aantal kleurrijke, maar geraffineerde en perfect gesneden silhouetten. Levendig, fris, en elegant tegelijkertijd. Het toppunt van Italiaanse chic!

/
Marni L/Z 2018

De modellen op de catwalk van Marni leken uit een Wes Anderson-film te zijn weggelopen: preppy, arty, en een tikkeltje retro. Verwassen kleuren, wijde vormen, en gedestructureerde volumes. Kortom, lekker kunstzinnig en precies zoals we van het Milanese modehuis gewend zijn!

/
Versace L/Z 2018

Waarom iets anders proberen als je goed bent in wat je doet? De Versace man is volgend jaar zomer weer een echte mannen-mannenen; stoer, modern en macho. 

 

 

 

/
Philipp Plein L/Z 2018

Philipp Plein, nooit te beroerd om een spektakel van zijn shows te maken, pakte uit met 15 Ferraris, Lamborghinis, Porsches en een McLaren die rondraasden op de klanken van Greased Lightning, terwijl zijn modellen als stoere West Side Story kwajongens de catwalk betraden, inclusief vetkuif en een sigaret achter de oren. Rock’n’roll rebels met een need for speed!
 

 

/
Dsquared2 L/Z 2018

Stoute scouts met een voorliefde voor leer, maar ook stoere boys met Hawaii-shorts en jeans jacks. Dsquared2's bad boys lijken met een tijdmachine uit de jaren '50 naar het heden te zijn getransporteerd. Voor de fans: De collab met K-Way is verlengd, getuige de waterproof K-Way denim shorts. 

/

Tags

versace
hommes
dsquared2
milaan
philipp-plein
moncler
canali

Lees ook

Aanbevolen voor jou