Gucci Beauty

Vers uit Parijs: Harry Styles, Hailee Steinfeld, Tali Lennox...

L'OFFICIEL PARIS sluit het jaar in stijl af met welgeteld 6 internationale coversterren.
Reading time 2 minutes

Fotografie door Daniyel Lowden
Styling door Harry Lambert in Gucci

Hoe kun je beter het nieuwe jaar tegemoet gaan dan het oude jaar goed af te sluiten? L'OFFICIEL Paris sluit 2019 in ieder geval lekker af, door 6 verschillende beroemdheden op de cover te zetten. Onder wie popster en zanger Harry Styles, die het nieuwe gezicht is van Gucci's parfum, Mémoire d'une Odeur. In het magazine lees je interessante interviews met onder anderen sterrenastroloog Susan Miller die alles vertelt over het interessante vak, en gaan ze het gesprek aan met Daniel Roseberry, de creative director van modehuis Schiaparelli. 

1575471635046949 harry styles lofficiel gucci 3171575471635350051 harry styles lofficiel gucci 318
1575471635650875 harry styles lofficiel gucci 5471575471635918376 harry styles lofficiel gucci 548
Disney X Gucci © Disney

Van zijn hitalbums tot uitverkochte concerten en performances bij SNL. Harry Styles laat zich door niets afleiden en blijft altijd rustig en koel. Deze nonchalante attitude zet hij door in zijn werk, waarin hij spraakmakende thema's op excentrieke wijze weet te vertalen naar muziek. Neem bijvoorbeeld zijn muziekvideo van Lights Up, waarin non-conformiteit, seksualiteit en paddo's aan bod komen. 

Als Harry zijn shirt losknoopt verschijnt er een vlindertattoo, een esthetisch element die goed past bij het Italiaanse modehuis Gucci. Zo droeg hij op de rode loper van het MET-gala een doorschijnende blouse waarin al zijn lichaamskunst goed te zien was. Altijd gedurfd, en nooit bang voor een beetje extravagantie. Toen hij Creative Director Alessandro Michele ontmoette, was de samenwerking rond. Hij is nu het gezicht van het nieuwste Gucci-parfum, Mémoire d'une Odeur, en laat daarmee zien dat hij niet alleen eruit ziet als een vrije geest, maar er ook nog eens naar ruikt. 

 

Harry Styles is trouw aan zijn eigen stijl, maar wordt vaak gezien als een moderne Bowie. Iemand die zonder blikken of blozen de grenzen verlegt. Zo doet hij dat ook op de nieuwste cover van onze Franse collega's, waarin hij een unisex Mickey trui draagt. We vinden het niet vreemd dat de hele wereld in de ban lijkt van dit stijlicoon. 

 

Tags

gucci
cover
harry-styles
2019

Lees ook

Aanbevolen voor jou