Gucci Beauty

Het is altijd lente met de Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

Een geur geïnspireerd op de Griekse methodologie & een frisse start van het nieuwe jaar.
Reading time 3 minutes

Inmiddels is Alessandro Michele vijf jaar de Creative Director van Gucci. Sindsdien heeft hij voor veel reuring gezorgd bij het Italiaanse modehuis, dankzij zijn excentrieke kijk op mode en de wereld. Zijn maximalistische creaties - uitgesproken kleding of geuren die niet bij de massa zijn - passen goed in deze tijd waarin het individu steeds belangrijker wordt. Om deze creaties te verwezenlijken deed Alessandro inspiratie op uit het werk van grote kunstlegendes uit de Griekse mythodologie en ontwikkelde Gucci-parfum met een nieuwe energie.

Sinds 2017 is flora het focuspunt van de Gucci-parfums en werd de Gucci Bloom-reeks gelanceerd. Een internationaal geroemde geurenlijn met een unieke kijk op bloemenparfums. De nieuwste beauty-toevoegingen van van het huis streven naar een unicum. Neem bijvoorbeeld de eigenzinnige Gucci Beauty-lipsticks,  het Gucci Bloom Ambrosia di Fiori-parfum of het Gucci Mémoire d'une Odeur-parfum (waarvan niemand minder dan Harry Styles het gezicht is). 

 

Maar waar kwam de originele Gucci Bloom nou precies vandaan? Dit fraaie parfum is mede mogelijk gemaakt door de kundige neus van parfumexpert Alberto Morillas. Hij heeft gewerkt aan de Gucci Bloom Acqua di Fiori - een jeugdige eau de toilette - de Gucci Bloom Nettare di Fiori - een vrouwelijke geur met houtachtige ondertoon - en de Gucci Bloom Gocce di Fiori - waarbij de nadruk ligt op dauwdruppels in de lente. Ofwel: iedere Bloom ontdekt verschillende bloemenverhalen waarbij stereotypen worden overtroffen door een wilde bloemervaring. 

Welnu, de nieuwste toevoeging aan de Gucci Bloom-familie: de Gucci Bloom Ambrosia di Fiori. Deze (vrij letterlijk) goddelijke geur is geïnspireerd op het ingrediënt dat Griekse Goden onsterfelijk zou hebben gemaakt. Het parfum overrompelt ons met jasmijnknop, tuberoos en damascena roos. 

Natuurlijk kan het uiterlijk van het flacon niet achterblijven met zo'n intense geur. Daarom is de Gucci Bloom Ambrosia di Fiori voorzien van een dieprood jasje. Ofwel, een weerspiegeling van de revolutionaire ervaring die ieder moment zal plaatsvinden. Het draait namelijk niet om de individualiteit van de zeldzame ingrediënten, maar om de kracht van het geheel. Deze Kerstmis verwachten we veel verrassingen, maar één ding is duidelijk: deze nieuwe bloemencreatie zal ieders blik vangen.

Tags

beauty
parfum
gucci

Lees ook

Aanbevolen voor jou