GIF(t) GUIDE

Zoals het klokje thuis tikt...

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 2 minutes

De zoektocht naar het perfecte horloge is voor iedereen natuurlijk een persoonlijke ervaring. Maar wij hebben dé tip voor je als je gek bent op designklassiekers die in de moderne tijdsgeest passen. De nieuwe Museum Classic-lijn van Movado omarmt minimalisme zonder haar eigenzinnigheid te verliezen. De naam Museum Watches doet mogelijk denken aan de meest authentieke vorm van horloges, maar laat je niet misleiden door de klassieke naam - deze uurwerken zijn namelijk sterke staaltjes industrieel design met minimalistische flair

In 1947 werd de eerste Museum Watch geïntroduceerd door ontwerper Nathan George Harwitt. Hiermee wilde hij de geschiedenis van de eerste tijdaanduider eren: de zonnewijzer. Deze gedachte zie je nog steeds terug in de nieuwste Museum Watches. Tijd is immers niet een nummertje dat het uur aanduidt, maar is een abstracter concept dat het moment van de dag aangeeft. Daarom kent de Museum Watch geen cijfers maar zie je wel de herkenbare Movado-stip die de zon symboliseert. De wijzers draaien (net zoals de aarde) al het ware om de zon heen. 

THE PERFECT GIF(T)

De nieuwste toevoegingen aan de Museum Classic-lijn komen in verschillende soorten en maten. De kasten zijn gemaakt van roestvrij staal met PVD-finish, geelgoud en roségoud. Draag ze met een gepolijste schakelarmband of met een gevlochten armband van roestvrij staal of kies een kalfslederen band in het zwart of cognac. Bovendien wordt het klokje beschermd door krasbestendig saffier-kristal en  is het horloge watervast tot wel 30 meter diep. De Museum Watches komen in twee unisex maten: 40 of 28 mm diameter. 

Shop de Movado 'Museum Classic' -horloges via:

www.movado.com

Tags

horloge
horloges
gift-guide
gifts

Lees ook

Aanbevolen voor jou