GIF(t) GUIDE

Whisky meets design

Wensen te over, maar tijdens de feestdagen kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken. Geen paniek. Wij hebben de allerleukste cadeaus voor je verzameld.
Reading time 2 minutes

Voor de whisky lovers.

 

De absolute crème de la crème van Johnnie Walker is hun Blue Label. Niet alleen deze whisky zelf is een juweel: de nieuwste limited edition is in alle opzichten en eyecatcher.

 

Samen met de bekende Britse interieurdesigner Tom Dixon creëerde Johnnie Walker de ‘Johnnie Walker Blue Label Capsule Series by Tom Dixon’. Qua smaak is het een zeldzaam en luxueus geschenk om cadeau te geven aan de echte whiskyliefhebber en ook voor de fijnproever met gevoel voor design is het must-have.

THE PERFECT GIF(T)

Zeg "Tom Dixon" en je denkt aan sfeervol koper. Zeg "Johnnie Walker" en je denkt aan de goudkleurige whisky in de karakteristieke balkvormige fles met het schuine label. Tom Dixon gebruikte koperen accenten voor de luxueuze case waar de fles in verpakt zit en tegelijkertijd verwijst deze kleur ook naar de koperen ketels die gebruikt worden bij het maken van whisky. Deze limited edition is dan ook geïnspireerd op de ambacht en het erfgoed het whiskyhuis.

Zowel de fles als de behuizing zijn onder handen genomen. Het label en de tekst zijn niet meer op de fles geplakt maar gedrukt. Het Johnnie Walker-logo komt om de hoek van de fles gewandeld. Dat geldt overigens ook voor de behuizing: zet je deze schuin neer dan zie je ‘Johnnie’ in full swing!

 

De Johnnie Walker Blue Label Capsule Series by Tom Dixon is verkrijgbaar voor €139 (in plaats van €167) via: 

www.drankenboutique.nl

Lees ook

Aanbevolen voor jou