GIF(t) GUIDE

Verwelkom je nieuwe lievelingstas

Wensen te over, maar tijdens de feestdagen kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken. Geen paniek. Wij hebben de allerleukste cadeaus voor je verzameld.
Reading time 1 minutes

Je nieuwe lievelingstas ligt onder de boom!

 

Modelabel Marc Cain timmert internationaal hard aan de weg – mede dankzij de mooie accessoires. Geen wonder dat grote namen zoals Kate Bosworth en Irina Shayk maar wat graag invliegen naar Berlin Fashion Week om de show bij te wonen. 

Stoere, tijdloze maar allerminst saaie! -  looks voor sterke vrouwen, dat is waar Marc Cain in uitblinkt. Vaak zijn de creaties voorzien van een romantische touch of een sportief element. Kenmerkend zijn ook de popping colours en de opvallende prints die niet alleen in de pret-a-porter terugkeren, maar ook in de accessoires.

THE PERFECT GIF(T)

Onze favoriet is deze 100% kalfsleren tas, verkrijgbaar in verschillende kleuren en met of zonder pythonprint. Deze instant modern classic is zowel sexy als sophisticated en draag je als finishing touch bij een casual look met jeans en witte blouse of juist in combinatie met een vrouwelijk jurkje en torenhoge naaldhakken!

 

Shop een Marc Cain schoudertas via:

www.marc-cain.com

Tags

cadeautip
marc-cain
gif(t)-guide
gift-guide

Lees ook

Aanbevolen voor jou