GIF(t) GUIDE

Tijd voor bubbels!

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 2 minutes

Tijdens de feestmaand moeten de bubbels rijkelijk vloeien. Maar welke? Er zijn wel honderden mooie bubbelmerken. Onze keus? Simpel: Moët & Chandon Brut Impérial, de champagne der champagnes, naturellement. Het champagnehuis werd al in 1743 opgericht door Claude Moët. Nu, 275 jaar later (meer dan een kwart millennium!) is Moët & Chandon nog steeds de meest populaire en meest geschonken champagne ter wereld.

THE PERFECT GIF(T)

Tegen het einde van de 18e eeuw werd Jean-Remy Moët, de kleinzoon van oprichter Claude, beroemd als de man die champagne in de wereld introduceerde. Onder de Moët-fans bevonden zich onder andere Napoleon (en tegenwoordig ook Roger Federer en Scarlett Johansson) en als snel werd heel de wereld verliefd op de bruisende wijn van het huis. The rest is history.  Ook werd Moët & Chandon geschonken op menig koninklijk huwelijk en grote evenementen zoals bij Oscar-uitreikingen.

Er zijn natuurlijk meerdere Moët-champagnes waar je uit kunt kiezen. Meer zin in een wat zachtere, zoetere champagne? Dan kies je voor de Rosé Impérial. Heb je een zomers feestje? Dan is de Ice Impérial je beste vriend. Heb je iets heel speciaals te vieren? Dan mag een Grand Vintage niet ontbreken. Deze zogeheten vintage champagnes zijn gemaakt van druiven uit één specifiek jaar waarin de druiven van uitzonderlijk hoge kwaliteit waren. Als je niet helemaal precies weet welk champagne het meest geschikt is, dan kies je 'gewoon' voor de Moët & Chandon Brut Impérial. Deze bubbels zijn altijd goed en zullen je nooit teleurstellen. Santé!
 

Shop Moët & Chandon via: 

www.moet.com

 

Lees ook

Aanbevolen voor jou