GIF(t) GUIDE

Sporty & chic

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 1 minutes

Op zoek naar een horloge dat je zowel naar je werk als naar een glamourous feestje kunt dragen? Dan hebben wij een goede tip voor je. Deze Conquest Moonphase Ladies van Longines komt uit de Conquest-collectie en stamt al uit 1954. Het is de meest sportieve collectie van het merk maar mixt een sportieve look met elegantie. 

De naam Conquest (verovering) is geïnspireerd op  diegenen die het aandurfden om grenzen op te zoeken en om nieuwe horizons te ontdekken. Dit model is het eerste in de collectie dat voorzien is van een maanfase, zichtbaar onderaan de wijzerplaat.

THE PERFECT GIF(T)

De Conquest Moonphase Ladies is verkrijgbaar in twee maten, met een roestvrijstalen kast van 29,5 mm en 34 mm, waarin een supernauwkeurig kwartsuurwerk huist. Voor de wijzerplaat kun je kiezen uit vier opties: mat wit- of mat zwartglakt, een geborstelde zilveren sunray-wijzerplaat of een variant met een parelmoeren wijzerplaat. Deze laatste is tevens voorzien van 11 diamantjes! Alle modellen hebben de maanfase-weergave onderaan de wijzerplaat vlak boven de 6-uurspositie. Deze elegante horloges zijn voorzien van een chique roestvrijstalen armband. Sportief, elegant én chic. Wat wil je nog meer?

Shop de Longines 'Conquet Moonphase Ladies' via:

www.longines.com 

Tags

longines
gift-guide

Lees ook

Aanbevolen voor jou