GIF(t) GUIDE

Sisley's wondercrème

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 2 minutes

Als het mogelijk zou zijn om te kiezen in welke familie je geboren wordt dan zou de d’Ornano-familie een hele goede zijn geweest. De d’ornano’s worden namelijk ook wel de royalties van de beauty-industrie genoemd als oprichters en eigenaren van het luxe cosmeticahuis Sisley. Sisley, opgericht in 1975 door graaf Hubert d’Ornano, was destijds een pionier in het gebruik van natuurlijke plantextracten en essentiële oliën in cosmetica (phytocosmetology). Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal begrip als het gaat om luxe huidverzorging, parfum en make-up. Nog altijd is het trouw aan haar botanische filosofie als uitgangspunt voor high-end cosmetische producten.

Goed voorbeeld hiervan is de iconische Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge-lijn, die zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat. De crèmes en serums binnen deze lijn zijn gebaseerd op een even krachtige als actieve cocktail van stimulerende werkstoffen (Fytostimuline, Ratanhia- en Vrouwenmantelextract), regenererende en versterkende werkstoffen (Ursolinezuur, vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, Sojapeptidenextract, Witte-wilgenbladextract) en stoffen die ageren op celniveau (Lindera-extract, Albiziasextract en een eiwitcomplex van Gist en Soja).

 

THE PERFECT GIF(T)

Tijdens de gure wintermaanden is de Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge extra riche een echte aanrader. Deze volle, rijke crème is namelijk speciaal ontwikkeld voor de droge en zeer droge huid, en beschermt, voedt, en hydrateert terwijl het zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat. Direct na het eerste gebruik voelt de huid soepel, comfortabel, gladder en voller aan. En na vier weken zie je dat tekenen van vermoeidheid afnemen, rimpels verminderen en de contouren steviger zijn.

Kortom, als er één product niet mag ontbreken in je dagelijkse beautyroutine, dan is het wel Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge extra riche.

Verkrijgbaar via:

www.sisley-paris.com

Tags

beauty
sisley

Lees ook

Aanbevolen voor jou