GIF(t) GUIDE

Lingerie of elegante top?

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 1 minutes

De lingerie, zoals we die nu kennen, is heus niet zo vanzelfsprekend; gedurende de afgelopen honderd jaar heeft het fenomeen 'lingerie' namelijk meerdere drastische transformaties ondergegaan. Zo droegen vrouwen tot 1920 dagelijks superstrak aangesnoerde, verstikkende korsetten. Gelukkig is er sindsdien een heleboel veranderd; het vrouw-zijn wordt tegenwoordig gevierd in plaats van onderdrukt, en voorop in het vieren van vrouwelijkheid staat lingeriemerk Passionata. Dit label, opgericht in 1988, is onderdeel van de Chantelle Group dat kan teren op 130 jaar aan ervaring. En dat merk je: Passionata kent het vrouwenlichaam, omarmt haar curves en biedt comfortabele, doch fashionable lingeriecollecties met een geraffineerde Franse Je ne sais quoi-attitude.

THE PERFECT GIF(T)

Wie zegt dat comfort niet mooi kan zijn heeft het mis. De zorgvuldig ontworpen BH's, slips en bodies zijn gemaakt van de mooiste stoffen en afgewerkt met delicaat kant en verfijnde details. Kortom, voor bralettes, naadloze lingerie en zwoele sets ben je bij Passionata aan het juiste adres.

Shop Passionata lingerie via:

www.bijenkorf.nl

Lees ook

Aanbevolen voor jou