GIF(t) GUIDE

Let's party like it's 1985!

Wensen te over, maar tijdens de feestdagen kun je vaak wel wat inspiratie gebruiken. Geen paniek. Wij hebben de allerleukste cadeaus voor je verzameld.
Reading time 2 minutes

De Nederlandse ontwerper Winonah de Jong is met haar geraffineerde collecties inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde tijdens Milaan Fashion Week. Bewijzen hoeft ze zich niet meer; haar signatuur is onderscheidend en de kwaliteit van haar collecties consistent, seizoen na seizoen.

Kenmerkend aan de creaties van WINONAH is dat deze zowel glamourous als draagbaar zijn, chic en toch comfortabel, smaakvol en tegelijkertijd sexy – de balans vinden tussen deze uitersten ligt niet voor de hand, maar WINONAH slaagt erin, telkens opnieuw en iedere keer op een andere manier. Deze veelzijdigheid, maar wel met een heel duidelijk eigen DNA is haar kracht.

THE PERFECT GIF(T)

De H/W ’17-’18 collectie is geïnspireerd op de glamourous ‘Golden Eighties’ en op de iconen uit die tijd die de New Yorkse club Studio 54 onveilig maakten, zoals Bianca Jagger, Andy Warhol, Grace Jones en Jean-Michel Basquiat. Het resultaat bestaat uit luxueuze en vrouwelijke wardrobe classics met fraaie silhouetten, uitgevoerd in hoogwaardige materialen zoals fluweel, satijn, wol, en versierd met verfijnde details of een glanzende finish.

Een van onze favorieten uit deze collectie is dé ultieme party dress met een allure die niet zou misstaan in de hoogtijdagen van Studio 54; een sexy-chique, glanzende, bronskleurige tuniekjurk met diepe V-hals en scherpe power-schouders… Kortom, een jurk waarin je de show steelt; let’s dance the night away!

 

Shop deze WINONAH-jurk via:

www.winonah.com

Tags

fashion
winonah
gift
gift-guide
party-dress

Lees ook

Aanbevolen voor jou