GIF(t) GUIDE

Je nieuwe lievelingstas is hier!

Niets zo lastig als een verlanglijstje samenstellen. Daarom hebben wij de fijnste gifts voor je geselecteerd. Maakt het leven een stuk makkelijker, niet waar? Droom met ons mee.
Reading time 1 minutes

Men zegt wel eens: de tas die je draagt spreekt boekdelen over je persoonlijkheid... maar dat maakt het vinden van de juiste 'tassen-match' er niet gemakkelijker op. Om je een beetje te helpen stellen we graag onze favoriet van Marc Cain aan je voor: een statement piece voor modefanaten met lef, die niet bang zijn voor een pop of color

Deze schoudertas is gemaakt van hoogwaardig kalfsleer en is afgewerkt met dandeliongeel kalfshaar voor een sierlijke en tegelijkertijd stoer touch. En het is precies die ongebruikelijke kleurencombinatie van blauw met geel die het 'm doet: modern, tikkeltje arty, orgineel én classy!   

THE PERFECT GIF(T)

Natuurlijk is een Marc Cain-tas niet compleet zonder de iconische luipaardkop en stoere details zoals de schouderband met ketting. Draag 'm met je favoriete little black dress, combineer hem met denim of ga voor een gedurfde mix 'n match-look en draag er een vroljike print bij. Deze tas doet alles net even anders - doe jij dat ook?

Shop de schoudertas via:

www.marc-cain.com

Tags

cadeautip
marc-cain
gift-guide
gifts

Lees ook

Aanbevolen voor jou